Azi:
www.abcdinfo.ro
 prima pagina    inscrie un site    modifica un site    ajutor/faq    contact

TERMENI SI CONDITII

Termeni
· "abcdinfo.ro", http://abcdinfo.ro, “www.abcdinfo.ro”, reprezinta firma PORTALNET S.R.L. si serviciile sale oferite prin portalul “abcdinfo.ro”.
· Prin termenul de "Utilizator" se inteleg toate persoanele, fizice si/sau juridice, care acceseaza sectiunile portalului abcdinfo.ro, indiferent de motiv.
· Termenii "Contract", “Utilizator”, “Furnizor”, "Termeni si conditii", “Politica”, “Reguli de utilizare”, "Acord", “Portal”, "Site", “Site-ului”, "Site-uri" sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare
Serviciile sunt oferite de Portalul “abcdinfo.ro” utilizatorilor cu conditia acceptarii “termenilor si conditiilor” publicate de S.C. PORTALNET SRL prin intermediul “abcdinfo.ro”. In cazul acceptarii “termenilor si conditiilor” publicate de “abcdinfo.ro”, S.C. PORTALNET SRL va deveni unul dintre furnizorii dvs.
Accesarea site-ului implica acordul utilizatorilor la prezentele “termeni si conditii”, iar utilizarea informatiilor cuprinse in site pot fi folosite numai potrivit cu prevederile prezentate in “termeni si conditii”
PORTALNET SRL poate revizui oricand acest document prin actualizarea acestei pagini, ceea ce va conduce automat la anularea oricarui alt document anterior. De aceea va sugeram sa vizitati periodic paginile referitoare la “termeni si conditii”. Folosirea in continuare a serviciilor “abcdinfo.ro” reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului contract. Prin completarea formularului de inregistrare si marcand casuta corespunzatoare rubricii “am citit termenii si conditiile de utilizare si sunt de acord”, apasand pe butonul de “inregistrare” va declarati acordul dvs. cu prezentele servicii oferite.

1. Servicii oferite
Portalul ”abcdinfo.ro” asigura utilizatorilor posibilitatea de a accesa si de a publica on-line informatiile dorite prin intermediul retelei Internet (World Wide Web). Numarul de siteuri publicate pe abcdinfo.ro, termenul de valabilitate al acestora si locul in care site-urile vor fi afisate difera in functie de tipul de utilizator (tipul de cont).
Serviciile “abcdinfo.ro” includ mesaje cu caracter administrativ si mesaje privind noutatile aparute pe “abcdinfo.ro”. Utilizatorii inregistrati vor primi periodic acest tip de mesaje, care sunt implicite calitatii de utilizator “abcdinfo.ro”, astfel ca, nefiind considerate spam-uri, renuntarea la ele nu este posibila decat prin renuntarea la calitatea de utilizator abcdinfo.ro.

2. Inregistrarea utilizatorilor
Inregistrarea utilizatorilor nu este necesara in cazul in care doriti doar sa accesati informatii existente in portal.
In cazul in care doriti sa publicati (postati) informatii despre site-uri devine obligatorie inregistrarea dvs. ca si utilizator. In acest caz va fi necesar sa obtineti un “nume utilizator” si o “parola”. In plus sunteti obligat sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra, asa cum este cerut de formularul de inregistrare al portalului, precum si o adresa de e-mail valida. Veti primi un e-mail cu confirmarea inscrierii dvs., care va contine numele de utilizator si parola cu care va veti putea conecta la “abcdinfo.ro”. Pentru a deveni un utilizator inregistrat accesati sectiunea de “Autentificare” a portalului.
Furnizarea de informatii false cu scopul procurarii de eventuale avantaje este sanctionata de legea romana.

3. Obligatiile Utilizatorilor
Ca utilizator neinregistrat, aveti posibilitatea de a accesa informatiile oferite de “abcdinfo.ro” “asa cum sunt”, acceptand ca PORTALNET SRL nu raspunde sub nici o forma de continutul acestora. De asemenea, utilizatorii neinregistrati au obligatia ca prin actiunile lor sa nu afecteze functionarea portalului si sa nu defaimeze activitatea “abcdinfo.ro”.
Utilizatorul inregistrat se obliga sa nu furnizeze, la inregistrare, informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, PORTALNET SRL avand dreptul, in cazul in care constata acest lucru, sa suspende sau sa desfiinteze contul utilizatorului si sa refuze pe viitor toate incercarile de folosire a portalului. Mai mult decat atat, ca utilizator inregistrat sunteti de acord ca abcdinfo.ro nu va fi raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul portalului.
Utilizatorul inregistrat are obligatia sa mentina, sa innoiasca, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.
Utilizatorul inregistrat se obliga sa isi asume intreaga responsabilitate pentru informatiile pe care le furnizeaza prin intermediul portalului abcdinfo.ro, sa nu publice informatii false in sectiunile acestui portal. Ca utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le incarcati/postati.
Utilizatorul inregistrat este pe deplin raspunzator pentru pastrarea confidetialitatii parolei si contului de utilizator inregistrat si pentru orice activitate desfasurata sub contul de utilizator inregistrat.
Utilizatorul inregistrat isi mai asuma urmatoarele obligatii:
- sa nu isi atribuie o falsa identitate;
- sa nu adauge informatii in rubrici care nu au legatura cu continutul informatiei ;
- sa nu publice materiale care contin virusi, viermi, sau alte programe cu intentia de a distruge sau afecta informatiile din portal;
- sa nu afecteze sau sa nu intrerupa serviciile, serverele sau retelele conectate la portal, sau sa incalce orice cerinte, politici sau regulamente ale retelelor conectate la acest portal;
- sa nu colecteze si sa nu transmita date personale despre ceilalti utilizatori;
- sa nu foloseasca adresele de contact ale altor utilizatori pentru trimiterea de mesaje nesolicitate (Spam);
- sa nu insinueze ca anumite informatii introduse de utilizator pe site sunt furnizate de abcdinfo.ro, fara a avea acordul prealabil;
- sa nu copieze, traduca, vinda sau adapteze nici un material sau parte din acest site, indiferent de scopul urmarit;
- sa nu publice materiale al caror autor nu este sau in privinta carora nu are acordul autorului, sa nu publice materiale ilegale, obscene, vulgare, defaimatoare, rasiste, instigatoare sau xenofobe, de amenintare sau insulta fata de alti utilizatori, sau materiale cu caracter explicit sexual;
- sa nu promoveze vatamarea fizica sau verbala impotriva oricarei persoane sau grup de persoane, sau vreun act de cruzime fata de animale;
- sa nu incarce, posteze, difuzeze sau transmita in orice alt mod orice informatii/continut pentru care nu are dreptul legal de transmitere sau difuzare, indiferent de sistemul juridic, romanesc sau strain;
- sa nu incarce, posteze, difuzeze sau transmita in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, “junk mail”, “spam”, scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alte forme de solicitari;
- sa nu publice informatii de vanzare/cumparare eronate, in scopul obtinerii de avantaje materiale sau al manipularii cererii si ofertei de pe o anumita piata;
- sa nu promoveze sau furnizeze informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale;
- sa utilizeze periodic serviciile “abcdinfo.ro”.
Acceptand “termenii si conditiile” impuse de “abcdinf.ro” sunteti obligati sa acceptati ca S.C. PORTALNET. SRL nu va fi raspunzatoare sub nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la pagube pentru pierderi de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile rezultand din:
- utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor portalului
- costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute sau mesaje primite sau tranzactii incepute prin sau de pe “abcdinfo.ro”
- orice alta problema legata de serviciile site-ului.

4. Limitarea raspunderii furnizorului
PORTALNET SRL are dreptul :
- sa modifice serviciile oferite, precum si termenii si conditiile din prezentul contract;
- sa suspende sau sa sisteze, fara notificare prealabila, contul utilizatorului inregistrat, precum si sa refuze incercarile curente sau viitoare de accesare a portalului, de catre utilizatorul suspendat sau sistat;
- sa stearga informatiile oricarui utilizator care prin continut sau forma incalca precizarile mentionate la “obligatiile” utilizatorului, indiferent de tipul de utilizator;
- sa stearga materialul postat de utilizatori in orice moment si fara a avea nevoie de un motiv in acest sens;
- sa divulge unei terte persoane anumite informatii continute in cererea de inregistrare, insa nu va divulga unei terte persoane numele, adresa (datele private ale utilizatorului), fara acordul prealabil al utilizatorului, cu exceptia cazurilor prevazute de lege, cand comunicarea acestor date este obligatorie.
PORTALNET SRL , prin intermediul “abcdinfo.ro” publica informatia “asa cum este”, si nu raspunde pentru continutul ei. In consecinta, nu raspunde pentru nici o dauna prezenta sau viitoare, directa sau indirecta, ce ar putea rezulta din accesarea informatiilor cuprinse pe acest portal.
PORTALNET SRL nu garanteaza acuratetea, calitatea, sau credibilitatea informatiilor publicate de catre utilizatori, si nu are obligatia de a verifica in avans materialul dat spre publicare.
PORTALNET SRL nu are nici o obligatie pentru daunele produse utilizatorilor, indiferent de tipul utilizatorului, in cazul intreruperii activitatii portalului din cauza unor factori externi sau a unor factori asupra carora “abcdinfo.ro” nu are control, cum sunt :
- sistarea temporara sau permanenta a serviciilor furnizorului nostru de internet;
- defectarea hardware-ului care asigura functionarea portalului;
- virusarea portalului;
- distrugerea sau afectarea functionalitatii portalului prin actiuni intreprinse de terte persoane;
PORTALNET SRL nu are nici o obligatie pentru daunele produse utilizatorilor, indiferent de tipul utilizatorului, in cazul pierderii informatiilor postate de utilizatori din cauzele anterior enuntate.
PORTALNET SRL nu raspunde pentru modificarea setarile personale si pentru mesajele pierdute in cazul in care software-ul portalului “abcdinfo.ro” se va up-grada.
De asemenea, PORTALNET SRL nu raspunde de :
- securitatea utilizatorilor site-ului
- eventualele erori, intreruperi sau pierderea conexiunii
- eventualele nemultumiri legate de aspectul si functionarea site-ului
- eventualele defectiuni ale liniei telefonice sau alte tipuri de defectiuni care impiedica accesul la Internet
Serviciiile prestate de S.C. PORTALNET SRL prin intermediul portalului sunt in esenta servicii de intermediere intre terte persoane, compania nefiind raspunzatoare pentru derularea ulterioara a intelegerii intre parti.
PORTALNET SRL deruleaza prin intermediul “abcdinfo.ro” campanii publicitare si promotii si comercializeaza produse si servicii. Eventualele prejudicii provocate de relatia, de orice tip/fel, dintre dvs. si companiile care deruleaza campanii publicitare si promotii sau comercializeaza produse si servicii prin intermediul “abcdinfo.ro” sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a acestor companii. PORTALNET SRL nu este raspunzatoare si nu va fi trasa la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii.
Prin agrearea termenilor prezentului Contract acordati dreptul “abcdinfo.ro” de a va trimite periodic e-mail-uri cu informatii sau oferte speciale, fara ca acestea sa aiba caracter de “spam”.

5. Drepturile de proprietate asupra continutului
Continutul portalului este proprietatea PORTALNET SRL, si nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut, integral sau partial, fara acordul scris al PORTALNET SRL.
Continutul acestui portal este protejat prin legea drepturilor de autor, astfel ca este interzisa copierea, reproducerea, distribuirea sau crearea de produse derivate din acest continut, in totul sau in parte, fara acordul prealabil scris al furnizorului.
Utilizatorul inregistrat acorda furnizorului permisiunea de a utiliza materialele publicate pe acest site, inclusiv sa le: copieze, distribuie, transmita, publice, reproduca, modifice si sa traduca, de a utiliza numele celui care le-a transmis, precum si de a cesiona la randul lui aceste informatii oricarui alt partener, fara ca pentru aceasta utilizatorul sa pretinda vreo compensatie. Totodata S.C. PORTALNET S.R.L. nu are obligatia de a posta pe site sau folosi in orice mod materialul furnizat de dvs; compania are de asemenea dreptul sa stearga materialul dvs in orice moment si fara a avea nevoie de un motiv in acest sens.

6. Politica de confidentialitate
Politica furnizorului este de a proteja si respecta intimitatea utilizatorilor inregistrati. Prin urmare, furnizorul se obliga sa nu dezvaluie datele private ale utilizatorului, cu exceptia urmatoarelor situatii:
a) atunci cand legea impune, sau in vederea apararii intereselor furnizorului, intr-un proces intentat acestuia;
b) pentru a proteja si apara drepturile firmei Portalnet SRL;
c) in circumstante deosebite, pentru a proteja si apara interesele altor utilizatori.
PORTALNET SRL poate revizui oricand politica de confidentialitate prin actualizarea acestei pagini, ceea ce va conduce automat la anularea oricarui alt document anterior. De aceea va sugeram sa vizitati periodic paginile referitoare la “termeni si conditii”.

7. Incetarea contractului
Administratorul site-ului, daca considera de cuviinta, va poate bloca autentificarea, accesul la pagina de web, utilizarea serviciilor abcdinfo.ro de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice continut din cadrul serviciilor, pentru orice motiv, inclusiv dar nu limitat la lipsa de folosire.
Daca se considera ca ati violat sau nu ati actionat conform cu litera sau spiritul termenilor si conditiilor de utilizare “abcdinfo.ro” poate deasemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor in totalitate sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila.
Sunteti de acord ca orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile portalului, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata si luati la cunostinta si sunteti de acord ca “abcdinfo.ro” poate dezactiva sau sterge imediat contul dumneavoastra precum si toate informatiile in legatura cu acesta, inclusiv dar nu limitat la mesajele primite si/sau trimise, fisierele din contul dumneavoastra, datele stocate in baza de date, si/sau sa interzica orice acces ulterior la astfel de fisiere sau la serviciile portalului. Exceptie de la aceasta regula va fi pentru utilizatorii inregistrati “persoane juridice”, platitori, care vor fi notificati conform conditiilor contractuale incheiate separate cu acestia. Incetarea accesului se poate face fara notificare in cazul postarii unor anunturi flagrant denigratoare, ofensatoare, sau ilegale din orice punct de vedere.
Sunteti de acord ca “abcdinfo.ro” nu va fi raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul portalului.


8. Dispozitii finale
Utilizarea site-ului presupune acceptarea termenilor si conditiilor stabilite prin prezentul document, considerat contract, astfel ca implicit utilizatorul devine parte contractanta.
Furnizorul are dreptul sa modifice termenii si conditiile continute in prezentul contract, fara o prealabila anuntare, utilizatorul avand obligatia si posibilitatea de a se informa in legatura cu modificarile intervenite, prin accesarea acestei pagini.
Orice litigii ivite in legatura cu aplicarea si interpretarea conditiilor si termenilor din prezentul document, sunt de competenta instantelor de drept comun de la sediul furnizorului.

|  linkuri interne  |  legatura catre noi  |  termeni si conditii  |  confidentialitate  |  publicitate pe site  |  despre noi  |  memoreaza acest site  |
SEO by Perseus