Azi:
www.abcdinfo.ro
 prima pagina    inscrie un site    modifica un site    ajutor/faq    contact

Politica de confidentialitate 

Administratorul portalului colecteaza informatii pe acest website, in conformitate cu legislatia romana in acest sens. Site-ul plaseaza un "cookie" pe calculatorul vizitatorului, adica un mic fisier utilizat strict pentru autentificarea automata a utilizatorului la vizitele ulterioare.
Colectarea datelor se face prin “Formularul de inregistrare utilizator”. Datele sunt folosite in vederea trimiterii de informatii legate de utilizarea directorului web abcdinfo.ro si a altor site-uri care fac parte din acelasi grup.

Politica furnizorului este de a proteja si respecta intimitatea utilizatorilor inregistrati. Prin urmare, furnizorul se obliga sa nu dezvaluie datele private ale utilizatorului, cu exceptia urmatoarelor situatii:
- atunci cand legea impune, sau in vederea apararii intereselor furnizorului, intr-un proces intentat acestuia;
- pentru a proteja si apara drepturile adminsitratorului directorului web abcdinfo.ro;
- in circumstante deosebite, pentru a proteja si apara interesele altor utilizatori.

Foarte important: NOI NU VINDEM si NU DISTRIBUIM adresele de e-mail ale userilor inregistrati

Administratorul directorului nu este responsabil pentru continutul si utilizarea site-urilor catre care apar legaturi de pe directorul abcdinfo.ro. Politica de confidentialitate a acelor site-uri poate diferi de politica abcdinfo.ro de confidentialitate. Faptul ca site-ul abcdinfo.ro contine legaturi catre alte site-uri nu inseamna ca abcdinfo.ro sustine, aproba sau este responsabil pentru continutul de pe acele site-uri sau pentru utilizarea lor.

Administratorul portalului poate revizui oricand politica de confidentialitate prin actualizarea acestei pagini, ceea ce va conduce automat la anularea oricarui alt document anterior. De aceea va sugeram sa vizitati periodic paginile referitoare la “termeni si conditii”.  


Prezenta Politica de confidentialitate se supune dreptului intern roman. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul administratorului directorului web abcdinfo.ro. In cazul in care dupa trecerea acestui termen nu se ajunge la o intelegere, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din localitatea unde are sediul administratorul directorului web abcdinfo.ro

|  linkuri interne  |  legatura catre noi  |  termeni si conditii  |  confidentialitate  |  publicitate pe site  |  despre noi  |  memoreaza acest site  |
SEO by Perseus